کاسنی گیاهی است که فواید زیادی برای سلامتی دارد. این موارد شامل توانایی آن برای کاهش مشکلات گوارشی و معده، کاهش درد ورم مفاصل، جلوگیری از عفونت های باکتریایی، تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی است. همچنین یک آرام بخش طبیعی است که میتواند با سنگ کلیه مبارزه کند و باعث کاهش وزن شود. در ادامه این بخش از مجله دلتا درباره خواص عرق کاسنی صحبت خواهیم کرد.
طریقه مصرف عرق کاسنی
بهترین زمان برای نوشیدن عرق کاسنی صبح ناشتا قبل از صبحانه است. عرق کاسنی را با آب در دمای معمولی و به صورت ناشتا بنوشید تا سبب افزایش دریافت مواد مغذی از گیاه کاسنی شود.
فواید عرق کاسنی
عرق کاسنی و کبد
کاسنی مسئول درمان کبد است و با تأثیرات آن روی کبد باعث دفع صفرا در بدن میشود و زردی را میزداید و بار کبد را سبک میکند، به همین دلیل مسکنی تاثیرگذار برای تب محسوب میشود.
عرق کاسنی و پوست
بسیاری از جوشهای صورت، به دلیل گرمی یا خون کثیف ایجاد میشود که منشأ همه این پدیده ها ، “کبد” است. بنابراین، کبد باید از خون کثیف و غلیظ پاک شود. وقتی کبد تمیز میشود، صورت پاک و بدون لکه و جوش میشود.
برخی دیگر از جوشها با به هم ریختن تنظیم هورمونی بدن ایجاد میگردند. کبد وظیفه تنظیم هورمونها را در بدن به عهده دارد که با اختلال عملکرد کبد مشکلات بسیاری از جمله اختلال هورمونی به وجود میآید. عرق کاسنی با دفع صفرا از بدن و بهبود عملکرد کبد، زمینه را برای تنظیم هورمونها و نابودی جوشهای ناشی از آن فراهم میکند.
عرق کاسنی و یبوست
کاسنی همچنین فیبر دارد و این خاصیت روده را تحریک میکند، یبوست را از بین میبرد و به کنترل شرایط کمک میکند.
عرق کاسنی و رفع نفخ و چربی شکم
ریشه کاسنی خاصیت ضد نفخ داشته و خاصیت چربی سوزی عرق کاسنی موجب رفع چربی ها بخصوص چربی دور شکم می شود.
عرق کاسنی و درد مفاصل
یکی از درمانهای سنتی و طبیعی آرتروز، مصرف عرق کاسنی است. این گیاه به دلیل داشتن خواص ضدالتهابی میتواند موجب کاهش دردهای مفصلی و استخوانی شود. افرادی که دچار دردهای مفصلی و استخوانی هستند، با مصرف کاسنی به طور قابل ملاحظهای دردشان کاهش خواهد یافت.
عرق کاسنی و تصفیه خون
عصاره و عرق کاسنی در تصفیه خون و بهبود جریان خون رسانی موثر می باشد.
عرق کاسنی و تقویت معده و اشتها
تقویت معده و جلوگیری از ناراحتی آن و نیز خاصیت اشتها آوری یکی دیگر از خواص این عرق است. کاسنی ، التهاب معده را از بین برده، اسید کلریدریک معده را تحریک کرده و اشتها را زیاد می کند.
مضرات عرق کاسنی
علاوه بر فواید عرق کاسنی، این ماده مضراتی نیز دارد. مصرف بلندمدت فرآوردههای کاسنی، موجب تخریب عروق شبکیه میشود، علاوه بر این مصرف طولانی مدت فرآوردههای کاسنی موجب افت فشار خون و افزایش ترشحات صفرا میشود.
با توجه به این که مصرف فرآورده های کاسنی موجب انقباض عضلات رحمی میشود، مصرف بیش از حد عرق کاسنی در بارداری احتمال زایمان زودرس را تقویت میکند.
پیشنهاد مطالعه: برای آگاهی از درمان کبد چرب مطلب “درمان کبد چرب با گیاهان دارویی” را مطالعه کنید.
معین
۷ بهمن ۱۳۹۹ در ۱۲:۰۹ ب٫ظ
مطالب خوبی را ارائه دادید اما اگر طریقه مصرف عرق کاسنی برای کبد یا همان درمان جوش بزارید ممنون میشم